Dockan {Del 3}

När Tindra vaknade på morgonen nästa dag var bubblan där. Osynlig, men ändå synlig. Hon gick upp och ställde sig framför spegeln. Ett skriv kravlade sig upp för hennes hals, och hon ramlade bakåt i panik. Och där låg hon, skrikandes på golvet. Ingen hörde henne. Bubblan var inte skydd. Det var en nyckel bort från verkligheten. Hon kollade mot det som fått henne att skrika, hennes armar. Dom var fulla av köttiga sår. Köttiga, blodiga sår fulla med såpa. Såpa från bubblan. Hon fortsatte skrika, men det var lönlöst. Bubblan sprack med ett kling och Tindra slutade skrika. Hon andades ut, kollade att såren var borta, kollade en gång till och reste sig upp. Hon fortsatte spegla sig och till hennes förvåning satt det en lapp på spegeln.

Kolla i lådan för att nå din sagovärld

Hon tog ner lappen, tryckte ner den i fickan och började öppna lådorna i rummet. I en av dom låg det en vikt, randig lapp.

Drömmar

Hon kollade konstigt på lappen. Drömmar? Drömmar?! Hon föreställde sig sin sagovärld men ingenting hände. Hon försökte andra sätt.
Vart drömmer man? Funderade Tindra. Sovrummet!
Hon sprang till sovrummet och som hon anade, på kudden låg nästa lapp.

Flyg dit dina vingar bär dig

Hon slog handflatan mot pannan. Där tog drömresan slut. För Tindra hade inga vingar. I alla fall inte vad hon visste. Hon kollade i spegeln, och på hennes rygg fanns ett par vita änglavingar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0